Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  Move. Shift. G(r)O(w)! Mensen, teams & resultaten duurzaam in beweging.

Move. Shift. G(r)O(w)! Mensen, teams & resultaten duurzaam in beweging.

Tijdens de themadag over welzijn en gezondheid op het werk, presenteert Ann Van den Rijn, de bevlogen bezielster van Gym Tonic, 4Effect & Effect4Business in Reet een inspirerende workshop over de cruciale rol van ‘beweging’ in het bevorderen van motivatie en het vormgeven van een positieve en futureproof bedrijfscultuur.

Ann, opgeleid als sportkiné, gezondheidsexpert en met een bijzondere expertise in sport- en gedragswetenschappen en bedrijfskunde, deelt haar jarenlange ervaring in het begeleiden van individuen en organisaties naar een gezonder en gelukkiger leven. Ze maakt hierbij gebruik van het innovatieve Moving Shift Model. Met dit unieke model begeleidt Effect4Business bedrijven vanuit een totaalbenadering om letterlijk & figuurlijk in beweging te blijven en een shift te maken naar een positieve en blije bedrijfscultuur, meer werkgeluk en betere bedrijfsresultaten.

Met praktische tips en inspirerende voorbeelden illustreert Ann hoe ‘beweging’ in zowel letterlijke als figuurlijke zin niet alleen de individuele motivatie verhoogt, maar ook de teamgeest, creativiteit en productiviteit binnen een organisatie kan stimuleren.

Deze workshop biedt waardevolle inzichten en concrete stappen om een werkomgeving te creëren waarin welzijn en gezondheid centraal staan.

Schrijf je dus zeker in!

Inschrijven
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam